Afbeelding

Het is 2015, klaar of niet!

 

2015

Misschien moet ik toch maar eens beginnen met een paar doelen voor mezelf op te stellen dit jaar. Ik heb dit jaren niet gedaan omdat ik me aan de voornemens die ik maakte toch nooit hield. Een nieuw jaar, een nieuwe poging!

* Minder suiker consumeren
Ik ben al best wel lang bezig met onderzoeken waar er overal suiker in zit. En hoeveel dan. Het was even schrikken om te zien dat dit zowat alles is wat er in de winkelrekken ligt! Ik weet van mezelf dat ik echt veel suiker tot me neem en dit moet toch eindelijk een beetje aan banden gelegd worden. Zo ga ik bijvoorbeeld mijn uiterste best doen om in februari een maand suikervrij te eten. Of me dat gaat lukken is een andere vraag maar ik ga het in elk geval proberen.

2015ReadingChallenge

* Meer boeken lezen
Ik zag eind vorige maand deze afbeelding al verschillende keren voorbij komen op sociale media. Ik had hem toen al opgeslagen op mijn telefoon omdat ik het wel geweldig vond om te zien, en omdat het echt wel iets voor mij leek. Nu zie ik hem ook op verschillende blogs voorbij komen en op die manier heb ik ook de herkomst kunnen vinden. Klik hier om naar de oorspronkelijke site te gaan.

* Herinneringen bewaren
Ik heb opnieuw gemerkt dat ik aan het einde van het jaar niet meer goed weet wat er allemaal is gebeurd. Dit jaar wil ik dat anders doen. Leuke momenten, uitspraken, foto’s, … wil ik allemaal bewaren op een leuke plek. Hier moet ik wel nog iets voor verzinnen. Ideeën zijn altijd welkom trouwens. Op deze manier kan ik op het einde van het jaar leuk terugkijken op de afgelopen tijd.

_MG_7457

* Meer leuke dingen doen met vrienden
De laatste tijd heb ik heel veel leuke mensen leren kennen. Met hen heb ik mooie dingen kunnen doen al. Maar ook met vrienden die ik al langer kende heb ik mooie momenten beleefd. Dat wil ik in 2015 nog meer gaan doen. Leuke uitstapjes, etentjes, shoptripjes en gewoon bankhangen of spelletjes spelen. Ik kijk er nu al naar uit om dingen te doen met vrienden en natuurlijk met alle mensen die ik nog ga leren kennen en waarmee ik mijn kennissenkring ga uitbreiden!

* Meer bloggen
Ik ben in 2014 begonnen met deze blog en heb toch al een paar mooie artikels geschreven, al zeg ik het zelf. Ik heb ook al heel lieve reacties gekregen, mooie woorden van jullie, en dat zou ik graag nog meer doen. Uiteraard doe ik dit niet voor de reacties maar vooral omdat ik het leuk vind en mezelf er wat in kwijt kan, maar toch zou ik het fijn vinden om wat meer online te krijgen. Nu is het een beetje een warboeltje geweest met veel pauzes tussen de verschillende artikels. Maar dat hoop ik dit jaar een beetje te vermijden door vaker te posten.

DSCN0816

* Nog wat meer inspanning doen voor school
Misschien hier toch een kleine nota over maken. Het is niet zo dat ik nu nog niets deed voor school, maar het kan altijd een beetje meer. Vooral nu met stagevoorbereidingen, examens, taken, … Ik heb het gevoel dat het allemaal goed gaat maar nog beter kan. En natuurlijk moet ik mijn ouders een beetje tevreden houden met mijn goede voornemens, zodat ze zien dat ik niet alleen maar bezig ben met plezier maken en ontspannen, haha!

* Verder ontwikkelen met paaldansen
Als allerlaatste nog dit. Ik ben in september begonnen met paaldansen en vind het echt elke les leuker. Dat zou ik graag nog verder doen in 2015. Ik wil kijken waar ik naartoe kan hiermee en het lijkt me geweldig om nog heel veel nieuwe dingen bij te leren!

Als ik me hier allemaal aan kan houden ben ik heel erg blij. Dus ik ga het hier lekker bij laten. Misschien dat het dit jaar dan eindelijk eens lukt!

Gelukkig nieuwjaar!

Lieve groetjes,

Aislynn

 

Advertenties

3 gedachtes over “Het is 2015, klaar of niet!

  1. Hoi, leuk dat je een reactie bij me achterliet en ik kom natuurlijk dan ook even hier kijken. Heb wel even moeten zoeken hoe alles in elkaar steekt hier maar oke, dat lukt dus wel.
    Je hebt dus veel goede voornemens gemaakt, ik hoop dat het je allemaal gaat lukken. Voor mij werkt dat niet maar dat bést iets met leeftijd te maken hebben;-) Ik wens je succes met al je plannen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s