Afbeelding

Get to know me TAG

Voor het eerst op MissAislynn: Een TAG. TAG’s gaan heel veel rond op populaire blogs en op youtube. Zelf had ik me er nog niet echt aan gewaagd maar ik heb er wel altijd veel plezier aan om ze bij anderen te lezen of te bekijken. Nu ben ik ik getagd door elkeheartlife (klik om naar haar site te gaan) om deze “Get to know me TAG” in te vullen dus zal ik dat maar eens gaan doen.

Klaar voor de vragen? Hier gaan we!

Wat is je geboortejaar?
1992

Hoe lang ben je?
1m62, volgens de laatste metingen. Al dateren die wel van heel wat jaren geleden.

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Dat begon met “auw, mijn keel doet pijn” en ging bijna direct over in “verdorie ik moet nog veel doen voor school!”.

Waar ben je op dit moment?
Nu zit ik in de zetel bij mijn vriend thuis. Ik heb net even pauze genomen van al het leren. Zo meteen maar weer verder!

Single/relatie?
Ik heb nu ongeveer drie maanden een relatie met mijn lieve vriend. We kennen elkaar al jaren maar opeens is de vonk overgeslagen.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Dit is een moeilijke vraag. Ik denk dat ik ga voor het volgende:
* Vreemde eend
* Creatief
* Lepels
* Hyperactief
* Vrolijk
*Spontaan

IMG_3713

Guy/Girlcrush:
Hmm, dit is een moeilijke. Gaat dit dan over bekende mensen? Dan moet ik zonder twijfel gaan voor Tom Felton als guycrush! Ik heb hem ooit zelfs kunnen ontmoeten. Dat ik daarvoor speciaal naar de andere kant van het land moest rijden en uren in de rij moest staan heb ik er zeker wel voor over gehad! Hierboven het bewijs, een foto mét een handtekening!
Een girlcrush heb ik dan weer neit echt.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Op dit moment zou ik heel graag wat meer uren in een dag hebben. Nu ben ik niets anders bezig als werken voor school en er blijft zo weinig tijd over voor andere dingen. Als er wat meer uren in een dag waren kon ik in een dag genoeg leren én een hoop leuke dingen doen met vrienden.

Wat is je doel in het leven?
Als ik iemand zou kunnen helpen, inspireren, … dan denk ik dat ik wel een groot doel van mijn leven heb bereikt. En als ik meerdere mensen kan raken dan is dat alleen maar extra mooi!

Waar ben je bang voor?
Heb je een uurtje? Ik heb bang voor heel veel dingen. Zo zijn er de kruiperige beestjes, zoals spinnen, vieze insecten en slakken. Evenzeer ben ik bang voor naalden, grote hoogten en kleine ruimtes. Maar waar ik het allerbangst voor ben, dat is iemand waar ik van hou kwijtraken.

Heb je je rijbewijs?
Neen. Ik heb een voorlopig rijbewijs gehad, maar dat is ondertussen ook alweer een jaar vervallen.

Nagellak of lippenstift?
Nagellak. Ik gebruik beiden niet echt, maar ik heb wel een enorme collectie aan nagellak. Je weet wel, voor het geval dat…

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Daar twijfel ik wel. Ik hou niet van enorme warmte in de zomer. En van echt koud, zoals de winter ook niet. Dus dan blijven de lente en de herfst over. Als ik dan echt moet kiezen dan ga ik toch voor de lente. Want dan ben ik jarig!

Wil je ooit gaan trouwen?
I DO! Ja graag. Ik ben er ook echt best wel veel mee bezig. Foto’s kijken, ideeën opdoen. Als het ooit zo ver is wil ik niet zo een standaard bruiloft zoals je ze in een boekje ziet voorgekauwd staan, maar echt iets persoonlijk en origineel.

Ben je een healthy-freak?
Ik ben een enorme zoetekauw, ik snoep de hele dag door. Maar dat wil ik toch wel een beetje veranderen dit jaar.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Mijn natuurlijke haarkleur is bruin, maar ik verf het al heel lang. Momenteel is het al een jaar rood. Mijn haar is best lang, het komt tot bijna op mijn billen als het los hangt.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Make-up draag ik amper dus daar heb ik niet veel over te zeggen. Que kleding draag ik tegenwoordig heel graag t-shirts met uilen. Ik heb er verschillende in de kast liggen en dat is meestal ook het eerste waar ik naar grijp als ik ga shoppen.

Heb je tattoos?
Nog niet. Al jaren maak ik plannen voor een tattoo, maar iedere keer als het echt concreet wordt deins ik terug. De naaldjes die ervoor nodig zijn schrikken me echt af. Maar de eerste tattoo komt er binnenkort hopelijk toch aan!

Heb je piercings?
Ik heb 1 navelpiercing. En gaatjes in mijn oren. Ik zou graag meerde piercings hebben, met name dermals, maar ik ben erg bang om ze te laten plaatsen. Wie weet komt het er ooit nog van.

Draag je een bril?
Ja, dat die ik al sinds de kleuterschool.

Wat is jouw perfecte pizza?
Een heel eenvoudige margarita. Ik hoef niet te veel speciaal op mijn pizza. Maar echt vaak eet ik geen pizza. Geef mij maar andere dingen.

Favoriete eten/drinken?
Mijn favoriete maaltijd aller tijden komt eigenlijk uit een pakje. Dat is macaroni met kaassaus van Miracoli. Als het op vers gekookt eten aankomt heb ik het liefst rijst met kip en zelfgemaakte currysaus. Hier nog wat perziken uit blik bij en smullen maar!

Wat is je favoriete parfum?
Dat heb ik niet echt. Ik heb een paar flesjes van Yves Rocher staan die ik wel graag gebruik, maar echt vaak doe ik dat wel niet.
Mijn vriend heeft wel een heerlijk parfum, n°14 van Rituals. Dat is natuurlijk een echt mannenparfum en ik zal het dan ook niet dragen, maar ik vind het heerlijk ruiken!

Wat is het laatste wat je kocht?
Een jeansjasje. Ik zoek al jaren naar een leuk jeansjasje, maar ik vond er nooit een wat me echt goed paste. Nu is het niet bepaald het seizoen voor zo een dus jasje, maar het was afgeprijsd en ik bedacht me dat dat wel ideaal zou zijn voor het voorjaar. En wie weet wanneer ik er nog een zou vinden dat me paste?

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Om 8u lag ik nog lekker in bed. Vandaag was geen examendag, dus kon ik iets langer blijven liggen voor ik begon met studeren.

ijs

Favoriete ijsje?
Ben and Jerry’s in de smaak Chocolate Fudge Brownie ofwel de ijsjes van Maltesers.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik slaap graag lekker lang uit. Natuurlijk gaat dat niet altijd en moet ik bijvoorbeeld voor school best wel vroeg opstaan. Maar als het kan dan blijf ik ook tot de middag in mijn bed liggen.

Wat zijn je plannen voor 2015?
Mijn voornemens kan je alvast hier lezen.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Een hele berg! Mijn vriend zei gisteren nog dat ik echt een nestje maak van mijn bed met alle kussens en dekens die ik er heb liggen.

Ben je een ochtend of avond persoon?
Avond. Ik ben niet echt te genieten in de ochtend, al moet ik zeggen dat het de laatste jaren wel veel beter is als vroeger. Maar toch houd ik meer van laat opblijven als van vroeg opstaan. Hoewel ik wel vroeg opsta als het moet hoor.

Ben je geordend of rommelig?
Ik ben superordelijk. Nooit een beetje rommel te zien.
Ok nee, ik ben een en al chaos. Ik heb overal spullen liggen en kan echt heel moeilijk opruimen, laat staan iets weggooien. Ik weet echter wel alles te vinden, ik ben (bijna) nooit iets kwijt! Ook in mijn hoofd is het een en al chaos. Maar dat zal ooit wel beteren zeker?

Wat wil je op dit moment graag zien?
Er is zo veel wat ik graag zou willen zien, al zou ik nu graag Fairy Tail, een anime, kijken.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Ik hoop dan eindelijk afgestudeerd te zijn! Hopelijk een mooie baan, samenwonen, misschien kindjes. En wie weet sta ik dan ook al wat verder met mijn massagecursussen. Wie weet!

Wie mis je op dit moment?
Ik mis enkele vrienden uit het middelbaar enorm. Gelukkig hoor ik ze nog af en toe. Afspreken is door de afstand helaas wat moeilijker maar af en toe lukt het nog!

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn ogen. Ik heb niet echt een positief zelfbeeld, maar mijn ogen vind ik echt mooi. Ze hebben een speciaal kleur groen die ik nog niet heel vaak bij anderen heb gezien.

Ben je verlegen?
Ja, enorm. In nieuwe situaties, bij mensen die ik niet ken durf ik niet snel iets te zeggen. Dat werkt ook wel regelmatig tegen mij, vooral bijvoorbeeld op een nieuwe stageplaats.

Heb je een accent?
Een beetje. Door naar school te gaan in Brussel en gestudeerd te hebben in Leuven is mijn Limburgse accentje ver zoek geweest, maar het is stukje bij beetje aan het terug komen denk ik.

Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb 1 zusje, ze is 20 jaar oud.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
In het dagelijkse leven ben ik student. Ik ga overdag (meestal) naar school en in de avonden probeer ik het leuk te hebben met vrienden of mijn liefje, of met hobby’s. Ook mijn weekends zijn gevuld met muziek en leuke mensen.

Zo, dit was de eerste TAG die ik ooit invulde. Ik weet niet of jullie dit leuk vonden om te lezen, maar ik had er wel veel plezier in om dit in te vullen tussen het studeren door!

Lieve groetjes,

Aislynn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s