Afbeelding

Schrijven!

Vandaag besloot ik om EINDELIJK mijn post te gaan beantwoorden. Ik had namelijk al brieven liggen van maanden geleden. Volgens mij zelfs nog van begin november! Dus dat werd echt wel tijd.

Ok, nu is er inderdaad wel van alles gebeurd de laatste tijd, waaronder examens en een geweldige vriend die veel tijd verdient! Dus heb ik ook een briefje getypt om mijn lieve penvriendjes alles uit te leggen. Zo kon ik die brief een aantal keer printen en moest ik niet alle uitleg verschillende keren schrijven. (Ik weet het, een beetje lui, maar ach!)

WP_20150119_21_18_11_Pro (1)

 

Ik heb natuurlijk ook een klein briefje erbij gedaan om maar niet alleen die getypte brief te versturen en om natuurlijk ook nog te antwoorden als ik een onbeantwoorde brief had liggen! En een kerstkaart! Want ik had nog geen kerstkaarten gestuurd. Dus dat deed dan nu maar in een keer. De enveloppen zijn dan ook lekker gevuld.

WP_20150119_21_19_39_Pro (1)

Toen ik daar eens mee bezig was besloot ik om ook maar naar alle vrienden een kerstkaartje te sturen. En dan ook maar naar iedereen die graag wilde. Dus ging ik aan het schrijven. Ondertussen staat de teller op 8 brieven en 13 kerstkaartjes (de kaartjes in brieven niet meegeteld dan). En er kunnen er daar nog bij komen tot morgenmiddag. Laat die adresjes maar komen, hihi!

WP_20150119_20_47_24_Pro (1)

Zo, mijn kerstperiode zit er bijna op, maar toch nog niet helemaal! Kerst mag voor mij heel het jaar door blijven! Daarom heb ik ook de hashtag #ChristmasAllYearLong in mijn kaartjes geschreven. En dat wordt nu ook mijn moto! Ik blijf gewoon het hele jaar in de stemming. De liedjes zitten ook nog gewoon in mijn hoofd, dus dat komt wel goed!

Lieve groetjes,

Aislynn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s